Tutustu Kielon tiimiin – Pia Lindholm-Sippola

15.6.2020

Kielo

PIA LINDHOLM-SIPPOLA – BUSINESS CONTROLLER

Haluamme esitellä tiimiämme ja kiinteistöhuoltokumppaneitamme ja seuraavaksi vuorossa on Pia Lindholm-Sippola, joka istuu yhdessä Kielo Office Solutions tiimin kanssa Jyväskylässä.

Kerro lisää itsestäsi – kuka olet ja koska liityit Kielon tiimiin?

Olen Pia ja toimin Business Controllerina Kielossa. Liityin tiimiin helmikuussa 2018, kun ensimmäiset kohteet ostettiin Kielolle 2017 loppuvuodesta. Ennen Kielolle siirtymistä työskentelin samoissa tehtävissä Technopolis Oyj:ssä. Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, poluilla lenkkeillen. Asun Jyväskylässä ja Päijänne upeine maisemineen on kävelymatkan päässä ja veneellä pääsee näkemään uusia paikkoja.

Minkälaisten työtehtävien parissa työskentelet Kielossa?

Työskentelen yhteistyössä koko Kielo tiimin ja paikallisten kiinteistöpalvelukumppanien kanssa, jotka vastaavat asiakastuesta, kiinteistön hoidosta ja kaikista kiinteistöjen kehitysprojekteista yhdessä Kielon organisaation kanssa.

Työtehtäviini kuuluu budjetointi, kassavirtaennusteiden ja tulosennusteiden päivitykset yhteistyössä paikallisten kiinteistöpalvelukumppanien kanssa, talouden lukujen raportointia ja investointien seurantaa. Päivittäinen yhteistyö tilitoimistomme kanssa kaikissa Kielo yhtiöiden taloushallinnon asioissa sekä uusien kohteiden taloushallinnon haltuunottoprojekteissa varmistaa omalta osalta prosessien sujuvuuden.

Jos haluat kysyä Pialta lisää, ota häneen yhteyttä.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat uutiset ja lehdistötiedotteet sähköpostiisi.