Ylistönmäentie 31, Jyväskylä

Hyvin ylläpidettyä toimistotilaa kampusalueella

Ylistönmäentie 31 tarjoaa monipuolisia toimitiloja eri kokoisille yrityksille. Kiinteistö sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta Ylistönmäen suositulla toimistoalueella ja yliopiston kampuksella. 

Hyvien liikenneyhteyksien varrella olevaan Ylistönmäkeen pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä ja autolla. Kiinteistössä on tilava yli 60 auton parkkipaikka. Ylistönmäentie 31:ssä on yhteensä 2,400 m2 vuokrattavaa toimitilaa.

  • Catering
  • Neuvotteluhuoneet
  • Vartiointi

Hyvä tietää

Kiinteistössä on runsaasti palveluja, joihin kuuluvat mm. sauna, terassi ja neuvottelutilat ylimmässä kerroksessa. Ylistönmäentie 31 kuuluu Kielo Office Solutions palvelukokonaisuuteen, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kokoustiloja, catering-palveluja, aulapalveluja, vuokrattavia saunatiloja ja siivouspalveluja.

Lue lisää Kielo Office Solutions sivuilta

 

Katso tarkemmat tiedot

Käyntiosoite Ylistönmäentie 31
Huoneistoala 2,400 m2
Kerroksia 2
Hissi Ei
Toimitilojen määrä 8
Lähiympäristö Vain muutaman kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Viiden minuutin ajo Keljon kauppakeskukseen.
Rakennusvuosi 1989,1999

Pysäköinti

Kiinteistössä on 63 pysäköintipaikkaa.

  • Bussi 200 m
  • Juna 4 km
  • Lentokenttä 25 km

Yhteyshenkilö

Anna Väisänen +358 50 431 8910

anna.vaisanen@kieloofficesolutions.fi

”Asiakkaat ovat aina avainasemassa kiinteistöissäme. Minun tehtäväni on löytää hyviä uusia mahdollisuuksia kehittää palveluitamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Palvelumme avulla asiakkaat voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. ”
Pyydä yhteydenottoa