Vapaudenkatu 22, Lahti

Monipuolisia ja joustavia toimistotiloja liikekeskustassa

Vapaudenkatu 22 on nykyaikainen ja joustava toimistorakennus. Kerrokset voidaan joustavasti jakaa 1 – 4 vuokralaisen kesken. Kiinteistö sijaitsee Lahden liikekeskustan sydämessä, Vesijärvenkadun läheisyydessä.

Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on runsaasti monipuolisia palveluita, kauppoja,  Trio-ostoskeskus ja rautatieasema. Lahden liikekeskustaan pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä ja autolla. Vapaudenkatu 22:ssä on yhteensä 6,100 m2 vuokrattavaa toimitilaa.

  • Neuvotteluhuoneet
  • Vartiointi

Hyvä tietää

Kiinteistössä on kaksi suosittua ravintolaa, jossa toisessa on hyvät take-away tarjoamat. Vapaudenkatu 22:n välittömässä läheisyydessä on runsaasti monipuolisia palveluita, kauppoja sekä Trio-ostoskeskus.

Katso tarkemmat tiedot

Käyntiosoite Vapaudenkatu 22
Huoneistoala 6,100 m2
Kerroksia 7
Hissi Kyllä
Toimitilojen määrä 1
Lähiympäristö Hyvä sijainti Lahden liikekeskustassa erinomaisilla liikenneyhteyksillä.
Rakennusvuosi 1987

Pysäköinti

Vuokralaiset voivat vuokrata pysäköintipaikkoja kiinteistön viereisestä 540 pysäköintipaikan Hansaparkista, johon on suora yhteys kiinteistöstä.

  • Bussi 100 m
  • Juna 900 m

Yhteyshenkilö

Janne Rauhala +358 40 530 8651

janne.rauhala@kpi.fi

"Panostamme osaamistamme sellaisiin kiinteistöihin ja hankkeisiin, joissa näemme merkittävän arvonnousun laadukkaan kiinteistöjohtamisen ja aktiivisen kehittämisen kautta yhdessä asiakkaidemme kanssa."
Pyydä yhteydenottoa