Quartetto Intermezzo, Espoo

Monipuoliset ja joustavat toimitilat modernissa Business Park -keskittymässä

Vapaat toimitilat

Quartetto Intermezzo koostuu kuudesta toimistokerroksesta ja neljästä maanalaisesta parkkihallikerroksesta, jotka yhdistyvät lasisilloilla viereisiin Säteri 6- kiinteistöön sekä Quartetto Business Parkiin. Monipuolisissa ja joustavissa toimitiloissa pienet ja suuret yritykset elävät rinnakkain. Avara pohjaratkaisu mahdollistaa monenlaisten tilojen toteutuksen kerroksiin.

Ensimmäisen kerroksen yhteiset aula- ja lougetilat toimivat myös inspiroivana työtilana kiinteistön asiakkaille ja vieraille.

Aulapalvelun yhteyteen on rakennettu tunnelmallinen kahvila ja kokoustilat. Kattokerroksen edustustason kokous- ja koulutustiloissa onnistuu tilaisuuksien järjestäminen jopa 100 hengelle.

  • Aulapalvelut
  • Kahvila
  • Neuvotteluhuoneet

Hyvä tietää

Quartetto Intermezzo sijaitsee Leppävaaran modernissa Business Park -keskittymässä, keskeisellä paikalla Kehä I:n ja Leppävaaran juna-aseman läheisyydessä, joka mahdollistaa sujuvan työmatkailun niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Loistavat julkiset yhteydet täydentyvät rakenteilla olevan Raide-Jokerin ansiosta.

Katso tarkemmat tiedot

Käyntiosoite Linnoitustie 3
Huoneistoala 5330 m2
Kerroksia 6
Hissi Kyllä
Toimitilojen määrä 3
Lähiympäristö Leppävaara
Rakennusvuosi 2012

Pysäköinti

Kiinteistössä 4-kerroksinen lämmin parkkihalli, jossa vuokrattavissa noin 200 autopaikkaa. Kulku parkkihallista toimistokerroksiin tapahtuu näppärästi hissillä.
Vieraspysäköintipaikkoja löytyy kiinteistön piha-alueelta

  • Bussi 100m
  • Juna 750m

Yhteyshenkilö

Antti Jalomäki +358 40 031 7091

antti.jalomaki@juhola.com

”Pyrimme tekemään asiakkaidemme ja vieraiden työpäivistä parempia Derby Business Parkissa sekä parempia ympäristölle. Sitoutuminen näihin arvoihin on perusta kaikille päätöksillemme ja tuleville suunnitelmillemme."
Pyydä yhteydenottoa