Päijänteenkatu 9, Malski, Lahti

Kuplivaa työtä ja kuohuvaa kulttuuria

Vapaat toimitilat

MALSKI on Lahden keskustaan vuosien 2020-2021 aikana vaiheittain avautuva kaupunkilaisten, yritysten ja kulttuurin keskus. Historiallisessa yli 9000 neliön panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa, jolla tämä hybriditalo tuottaa näkyviä tuloksia sekä palveluita uutena liiketoimintana ja vaikuttavina kohtaamisina.

  • Jaettu työtila
  • Kahvila
  • Neuvotteluhuoneet
  • Ravintola

Hyvä tietää

Malskin kantavat voimat ovat yhdeksän luovaa yritystä 99-336 neliön toimistotiloissaan, cowork yhteisö 20 pientoimistolla, tapahtumasali Sammio sekä katutason ravintola, kahvila-paahtimo ja panimopub. Vuonna 2021 avautuva taide-, juliste- ja muotoilumuseo LAD vuokraa kiinteistötiloista lähes puolet. Lahden matkakeskukselle Malskilta kävelee noin 15 minuuttia, jonka aikana on mahdollisuus nähdä taideakselin töitä sekä kaupungin tärkeimmät rakennukset.

Katso tarkemmat tiedot

Käyntiosoite Päijänteenkatu 9
Huoneistoala 9,582 m2
Kerroksia 6
Hissi Kyllä
Toimitilojen määrä 2
Lähiympäristö Sijainti Lahden keskustassa, kauniissa puistomaisemissa, vanhan Mallasjuoman tehdaskortteliin rakennettussa Malskin kaupunginosassa
Rakennusvuosi 1912
  • Juna 1200m
  • Bussi 300m

Yhteyshenkilö

Tanja Keskitalo +358 44 535 9833

tanja.keskitalo@malski.fi

"Tervetuloa osaksi Malskians -yhteisöä. Malskilaisten yhteinen tehtävä on edistää uutta luovaa taloutta, kulttuuria sekä taidetta toiminnoillaan yhdistäen eri aloilla toimivat ja eri kokoiset toimijat. Malski ei ole yrityshotelli vaan hybriditalo. Yhteistyöllä me malskilaiset haluamme tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyviä tekoja niin Malskin kuin alueenkin eduksi. Meitä yhdistää uteliaisuus uutta kohtaan ja kunnianhimo omaan tekemiseen."
Pyydä yhteydenottoa