Innova 2, Jyväskylä

Laadukasta toimitilaa Jyväskylän keskustassa

Vapaat toimitilat

Vuonna 2012 rakennettu Innova 2 tarjoaa Jyväskylän keskustassa korkealaatuisia ja monipuolisia toimitiloja sekä runsaasti palveluja.

Innova 2 on 8 000 m²:n suuruinen moderni toimistokiinteistö Lutakon alueella lähellä Jyväsjärveä. Kiinteistössä on laaja kirjo eri kokoisia, laadukkaita toimistotiloja. Kiinteistö kuuluu Kielo Office Solutions palvelukokonaisuuteen, joka tarjoaa asiakkailleen mm. monipuolisia kokoustiloja, catering-palveluja, aulapalveluja, vuokrattavia saunatiloja ja siivouspalveluja.

 

  • Aulapalvelut
  • Catering
  • Neuvotteluhuoneet
  • Vartiointi

Hyvä tietää

Lutakon alue sijaitsee Jyväskylän keskustan ja rautatieaseman yhteydessä. Innovan rakennuksiin pääsee helposti bussilla, junalla ja autolla. Innova 2:n asiakkaat voivat vuokrata pysäköintipaikkoja viereisen kiinteistön pysäköintitalosta.

Lue lisää Kielo Office Solutions sivuilta

 

Katso tarkemmat tiedot

Käyntiosoite Lutakonaukio 7
Huoneistoala 8,000 m2
Kerroksia 6
Hissi Kyllä
Toimitilojen määrä 3
Lähiympäristö Lutakon alue on kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta, rautatieasemalta ja kongressikeskus Paviljongista.
Rakennusvuosi 2012
Eco rating LEED Platinum

Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja voi vuokrata naapurissa sijaitsevan Paviljongin pysäköintitiloista.

  • Bussi 600 m
  • Juna 300 m
  • Lentokenttä 21 km

Yhteyshenkilö

Anna Väisänen +358 50 431 8910

anna.vaisanen@kieloofficesolutions.fi

”Asiakkaat ovat aina avainasemassa kiinteistöissäme. Minun tehtäväni on löytää hyviä uusia mahdollisuuksia kehittää palveluitamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Palvelumme avulla asiakkaat voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. ”
Pyydä yhteydenottoa