181 m2
Päijänteenkatu 9, Malski, LAHTI

Nyt Teidän yrityksellänne on mahdollisuus päästä osaksi vahvaa malskilaisten yhteisöä. Uusi valoisa 181,5 neliön toimisto rakentuu Malskin 2. kerrokseen, muraalinäköaloin. Toimistossa on erityinen sisäinen ikkuna kohti Malskin pääaulaa sekä yhdestä neljään sisäistä neuvottelu- tai työhuonetta, riippuen tulevan vuokralaisensa toiveista.

Toimistovuokraan kuuluu myös mm. kuvissa esitelty 3. kerroksen yhteiskäyttölounge sekä kaksi neuvottelutilaa varausjärjestelmin. Vuokra sisältää yhden pysäköintipaikan kiinteistön alueelta. Lähimmät pysäköintilaitokset: Toriparkki ja Hana, n. 500m päässä.

MALSKI on Lahden keskustassa, vuonna 2020 avattu, kaupunkilaisten, yritysten ja kulttuurin keskus. Historiallisessa panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa, joka tuottaa näkyviä tuloksia ajankohtaisina tapahtumina, uutena liiketoimintana ja vaikuttavina kohtaamisina. Malskin kantavat voimat ovat uutta luovat yritykset, vuonna 2022 avautuva Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, tapahtumasali Sammio, cowork yhteisö, ravintola, kahvila-paahtimo ja panimopub.

Tutustu kiinteistöön tarkemmin

Avaintiedot

Käyntiosoite Päijänteenkatu 9, Lahti, Suomi
Pinta-ala 181 m2
Kerros
Hissi Kyllä
Huoneita
Jaettavissa Ei

Hyvä tietää

Lähiympäristö Sijainti Lahden keskustassa, kauniissa puistomaisemissa, vanhan Mallasjuoman tehdaskortteliin rakennettussa Malskin kaupunginosassa
Lähialueen palvelut Katutason ravintola, kahvila-paahtimo ja panimopub.
Kerroksia 6
Rakennusvuosi 1912
Conversion 2019-2020 täydellinen saneeraus
  • Juna 1200m
  • Bussi 300m

Yhteyshenkilö

Tanja Keskitalo +358 44 535 9833

tanja.keskitalo@malski.fi

"Tervetuloa osaksi Malskians -yhteisöä. Malskilaisten yhteinen tehtävä on edistää uutta luovaa taloutta, kulttuuria sekä taidetta toiminnoillaan yhdistäen eri aloilla toimivat ja eri kokoiset toimijat. Malski ei ole yrityshotelli vaan hybriditalo. Yhteistyöllä me malskilaiset haluamme tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyviä tekoja niin Malskin kuin alueenkin eduksi. Meitä yhdistää uteliaisuus uutta kohtaan ja kunnianhimo omaan tekemiseen."
Pyydä yhteydenottoa