58 m2
Opus 3, HELSINKI

Täysin uudistetulla ja upealla pientoimistoalueella Opus 3:n 4. kerroksessa sijaitseva tila. Yrityksillä on yhteinen lounge, keittiö, wc-tilat jakolme neuvotteluhuonetta. Yrityspuiston kaikki palvelut ovat myös pientoimistoasiakkaiden käytössä. Lämpimään parkkihalliin on suora yhteys toimistokerroksista. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

Tutustu kiinteistöön tarkemmin

Avaintiedot

Käyntiosoite Hitsaajankatu 20, Helsinki, Finland
Pinta-ala 58 m2
Kerros 4
Hissi Kyllä
Huoneita
Jaettavissa Ei

Pysäköinti

Opus 3 -asiakkailla on käytössä 160 sisäpysäköintipaikkaa. Lisäksi kaikissa Opus-rakennuksissa on yhteensä 400 pysäköintipaikkaa. Lisäpysäköintipaikkoja löytyy myös kadunvarsilta.

Hyvä tietää

Lähiympäristö Erinomainen sijainti Herttoniemessä, josta lyhyt matka metroasemalle, bussipysäkille sekä hyvät kulkuyhteydet Itäväylälle ja Kehä I:lle
Lähialueen palvelut Yrityspuiston palveluihin kuuluvat myös autopesu, hammaslääkäri, hieronta ja suora yhteys ruokakauppaan.
Kerroksia 7
Rakennusvuosi 2006
  • Metro 400 m
  • Bussi 200 m
  • Juna 4 km
  • Lentokenttä 25 km

Yhteyshenkilö

Antti Jalomäki +358 40 031 7091

antti.jalomaki@juhola.com

”Pyrimme tekemään asiakkaidemme ja vieraiden työpäivistä parempia Derby Business Parkissa sekä parempia ympäristölle. Sitoutuminen näihin arvoihin on perusta kaikille päätöksillemme ja tuleville suunnitelmillemme."
Pyydä yhteydenottoa